GreekRussian

 

 

 

Android  iOS   Paypal   Trados

Οι Τιμές μας

Είναι πρωταρχικός μας στόχος να παραμένουμε σε όλα τα επίπεδα ανταγωνιστικοί και ταυτόχρονα βιώσιμοι, καινοτόμοι και πολυσχιδείς. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε αναπτύξει το δικό μας σύστημα που μας βοηθά να μειώνουμε σταδιακά το κόστος της μετάφρασης διασφαλίζοντας την ποιότητα.

Το κόστος ενός μεταφραστικού έργου εξαρτάται από συγκεκριμένους παράγοντες, όπως:

  • την προθεσμία παράδοσης
  • τον όγκο του κειμένου
  • τον συνδυασμό των γλωσσών
  • το επίπεδο εξειδίκευσης

Η μετάφραση της δουλειάς σας γίνεται κατά παραγγελία και δεν μπορεί παρά να εκφράζεται η υλοποίησή της από παραμέτρους όπως οι προηγούμενες, και οι οποίες αναλυτικά έχουν ως εξής:

Μονάδα κόστους

Πρωταρχικής σημασίας είναι η μεταφραστική μονάδα οιασδήποτε μορφής γραπτού κειμένου και υπολογίζεται από τις λέξεις κειμένου γλώσσας πηγής . Είναι στον τομέα μας η πλέον αποδεκτή τιμολογιακή μονάδα έκφρασης της κόστους. Συνεπώς  η ανά λέξη έκφραση του κόστους είναι ο πιο δίκαιος τρόπος κοστολόγησης της διενέργειας μετάφρασης εγγράφων όλων των ειδών ώστε αν αποφεύγονται αυθαιρεσίες που συνεπάγεται μια ιδιαίτερη μορφοποίηση, γραμματοσειρά, μέγεθος διαστίχου κλπ, με το δεδομένο ότι εμείς θα διατηρήσουμε ανέπαφη την αρχική μορφή και στυλ του εγγράφου σας.

Αν όμως, σε κάποιες περιπτώσεις, το έγγραφό σας δεν είναι σε ηλεκτρονική μορφή (χειρόγραφο ή έντυπο), το τελικό κόστος θα υπολογιστεί ανάλογα με τις λέξεις του εγγράφου της γλώσσας στόχου.

Προθεσμία

Μόλις παραλάβουμε το έγγραφό σας και προβούμε σε μια αξιολόγηση του περιεχομένου του, θα είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε την προσήκουσα περίοδο ολοκλήρωσής του. Η προτεινόμενη  τιμή για το έργο σας αναλογεί με την προθεσμία παράδοσης. Τουτέστιν, άμεση προθεσμία έκτακτων εργασιών επιφέρουν υψηλώτερη χρέωση σε σχέση με μια προσφορά με κανονική συμφωνία παράδοσης.

Όγκος

Θέλουμε να παράσχουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές για την περίπτωσή σας. Σε κείμενα μεγάλου όγκου, όπου συνήθως παρατηρείται και μεγάλη συχνότητα επαναλαμβανόμενης ορολογίας, διασφαλίζουμε να είναι και μεγαλύτερη η έκπτωση για εσάς.

Συνδυασμός γλωσσών

Το πρωτοποριακό μας εσωτερικό σύστημα διενέργειας μεταφραστικού έργου μας διασφαλίζει μεταφράσεις υψηλού κύρους σε πάνω από 1000 συνδυασμούς γλωσσών. Το κάθε ζεύγος γλωσσών αποτελεί από μόνο του έναν μοναδικό συνδυασμό γλωσσών. Σε αυτόν η κάθε γλώσσα ίσως να έχει διαφορετική χρέωση ανά λέξη.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι με τους πελάτες που συνεργάζονται μαζί μας σε μόνιμη βάση οι συμφωνίες που κάνουμε είναι μόνο προς το συμφέρον τους, τόσο από οικονομικής άποψης, καθώς η εργασία γίνεται πάνω σε τυποποιημένο υλικό, όσο και από άποψης διασφάλισης της ποιότητας.

Επίπεδο εξειδίκευσης

Η Μετάφραση είναι κοινώς αποδεκτό ότι αποτελεί μια περίτεχνη νοητική διεργασία που ενέχει κοσμογονία επιφαινόμενου και περιεχομένου στα εξής στάδια: μετάφραση, επιμέλεια, διόρθωση, έλεγχος πιστότητας περιεχομένου, έλεγχος ομοιογένειας ορολογίας, έλεγχος συνέπειας παράδοσης κλπ.

Όσο περισσότερη εξειδίκευση φέρει το έγγραφό σας, τόσο μεγαλύτερη μεταφραστική δεινότητα, απαιτούνται. Κείμενα εξαιρετικής εξειδίκευσης απαιτούν συνήθως περαιτέρω ελέγχους ποιότητας, σε δεύτερη φάση. Έχουμε συστηματικοποιήσει βέλτιστες πρακτικές ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε σας ανάγκη για γραπτή επικοινωνία.

Όλα τα παραπάνω είναι κρίσιμης σημασίας παράμετροι, επηρεάζουν την τελική εικόνα του εγγράφου σας και μακροπρόθεσμα τη δική σας εικόνα στους ανθρώπους σας. Το γνωρίζουμε, έχουν προβλέψει και μεριμνούμε για αυτό!

Ζητήστε μας τιμή

Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να στείλετε το έγγραφό σας για μια συγκεκριμένη προσφορά για να μάθετε πόσο θα κοστίσει η μετάφραση του εγγράφου σας.

Επειδή πιστεύουμε ότι κάθε πελάτης έχει ιδιαίτερες ανάγκες, αλλά και προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα και τη συνεπή απόδοση των όρων από έργο σε μεταφραστικό έργο, διατηρούμε και συντηρούμε περιοδικά βάση ορολογίας ανά πελάτη μας. 

 

.